Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

meer info over de 

behandelingen

Hot en cold stone massage 

Hotstone is een ontspannende lichaamsmassage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme basaltstenen om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Een hotstone massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Het resultaat is onmiskenbaar: de huid is extreem zacht, de geest is ontspannen, de bloedcirculatie is verbeterd en de spanning in de spieren is verminderd.

spa wellness massage 

spa wellness of hamam behandelingen zijn hemelse behandelingen.

op basis van verzorgende lotions, blackmud of minerale klei worden ze toe gepast op het gezicht of rug.

een spa wellness behandeling is heel erg gezond en een genot om te ervaren

Henna brows, treading en waxen

wist je dat mooie wenkbrauwen jou gezicht meer laten spreken?

een wenkbrauw kan optisch je ogen liften en jou een mooie gezichtsuitdrukking geven.

tijdens deze eyebrow shaping worden jouw wenkbrauwen geverfd met henna, geknipt, geëpileerd met pincet of draad of gewaxed tot het perfecte resultaat is behaald.

voor de henna doen we altijd eerst een patch test, hiervoor moet je even langskomen.

we doen dan een klein beetje henna verf op je pols.

krijg je binnen 48 uur geen allergische reactie dan kan de behandeling gewoon doorgaan. 

hyaluron pen 

 “Fillers Zonder Naald”


De nieuwe age loving treatment zonder naald!

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid elastisch en soepel houdt,maar in de loop der jaren neemt deze af. De hyaluron pen is zonder naald. Deze wordt op de huid geplaatst, waar we het hyaluron inschieten met een hoge druk (880 km p/u). Dit geeft een klein tintelend schokje. Deze methode pen is speciaal ontworpen om alleen de bovenste lagen van de huid te bereiken, op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi en worden verschillende laagjes over en op elkaar aangebracht. Hierdoor wordt de hyaluron opgebouwd in de huidlagen, en is na een kuur verband tot ongeveer 3 a 4 maanden zichtbaar. Hierbij gebruiken we 100% hyaluron: een vloeibare hyaluron

Een kuur verschilt van persoon tot persoon en zal tijdens een intake gesprek worden door genomen.De duur van het effect is verschillend van persoon tot persoon. Na een kuur kunt u het eventueel eens per half jaar de behandeling opfrissen zodat u minder behandelingen nodig heeft om het gewenste resultaat te behouden.

Met deze nieuwe techniek kunnen we meerder zones aanpakken en behandelen zoals de marionetlijntjes, rooklijntjes en de neuslip-plooi.

Ook is de hyaluron pen ideaal voor het natuurlijk opvullen van de lippen.

wimper permanent 

U droomt er al tijden over: prachtig gekrulde en langere wimpers!

gelukkig kan dit nu bij mij :) Helaas is dit bij 9 van de 10 mensen van nature niet het geval. De wimpers staan vaak rechtuit of krullen alleen bij de aanzet of zijn aan het uiteinde een stuk lichter qua kleur. Hierdoor lijken de wimpers veel korter dan ze in werkelijkheid zijn.

De wimpers worden vanaf de haarwortel gelift door gebruik te maken van een ingenieus systeem waar de wimpers eenvoudig en effectief behandeld worden. In totaal duurt de behandeling maar 30 minuten, dus binnen een half uur sta je met je prachtige wimpers weer buiten.Als men de wimpers enkele dagen van tevoren laat verven, dan komt dat het resultaat nog meer ten goede. Het effect van de deze Methode blijft wekenlang zichtbaar. Je hoeft in deze periode daarom geen krultang meer te gebruiken. De wimpers zijn ze ook zónder mascara mooi lang en perfect gelift. Voor een extra intens effect kunnen de wimpers desgewenst worden aangezet met 1 of 2 dunne laagjes mascara.